Efter 13 år som band så bestämde vi oss tidigare i år för att ta död på The Magnificent Seven. Om exakt en månad, den 23 juli, är det Den sista spelningen med The Magnificent SevenBarnens Ö Krog & Scen. Se till att vara där och hjälp oss att göra det till en minnesvärd kväll.

Efter två plattor och en massa spännande spelningar är det nu slut men innan allt tar slut så ska vi ha ett sista gig. För att sluta cirkeln fullt ut så ville vi gärna ha vår sista spelning i Roslagens famn då Roslagen hela tiden varit en stor inspirationskälla till musiken. Extra bra blir det också då bandets sista officiella släpp blev vinylskivan “Roslagen”.

Förutom att vi spelar låtar på en scen så tänkte vi även passa på att sälja av lite saker som vi samlat på oss under åren. Så räkna med försäljning av skivor, affischer, illustrationer och annat spännande som vi eventuellt hittar i våra gömmor.

Kom och ta farväl och ge bandet ett värdigt avsked!

Krogen är öppen hela dagen och varför inte käka en bit mat eller bara dricka några öl innan spelningen.

Bandet går på scen runt 21 och det är helt gratis!

Short english version

Earlier this year we decided to put The Magnificent Seven to rest after 13 years as a band.

On July the 23rd we will have our last show ever at Barnens Ö Krog & Scen in Roslagen outside of Stockholm.

The music will still be there and you can still buy both the book/album “Tall Tales & Scary Stories” and the 10″ vinyl “Roslagen” in our shop.

Thanks for listening to our music and coming to our shows!

.Den sista spelningen affischbild